"Ik voel het als mijn missie om mensen in beweging te brengen, letterlijk en figuurlijk."


Bijvoorbeeld door het aanbieden van fijne trainingen, waardoor je ook weer de noodzaak voelt om op andere vlakken goed voor jezelf te zorgen. Zoals gezond eten en goed slapen. En dat je door het verbeteren van je fitheid weer lekkerder in je vel zit, je krachtiger voelt en meer zelfvertrouwen hebt. Waardoor je uitdagende stappen in je leven aandurft.

 

Mijn naam is Kim Linstra, gezondheid en hardlopen zijn twee grote passies van me. Ik heb jarenlang als fysiotherapeut en trainer gewerkt en hield me o.a. bezig met fysiotherapeutische behandelingen en revalidatietrainingen, personal training, kracht-en/conditielessen en hardlooptrainingen.

 

Begin 2021 voelde de tijd rijp voor een nieuwe stap. De rugzak vol ervaring die ik heb opgedaan als fysiotherapeut en trainer, wilde ik meenemen in mijn eigen onderneming. Waarin ik meer de focus leg op het grotere geheel; fitheid, gezondheid en vitaliteit benaderen vanuit 6 domeinen. Met haalbare aanpassingen, handige routines en gemakkelijke tips iemand terugbrengen naar zijn setpoint. Het punt waarop het lichaam in balans is en zijn zelfherstellend vermogen optimaal functioneert.

  

In februari 2022 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut afgerond aan de Ortho Health Foundation. Deze opleiding sloot qua visie heel goed aan bij mijn eigen visie en bracht me nog meer kennis en diepgang. Met het inzetten van gezonde voeding en aanvullende suppletie kun je zoveel prachtige resultaten behalen!

 

Wil je meer weten over orthomoleculaire therapie? Klik dan hier!

 

In de zomer van 2022 besloot ik dat ik mijn bedrijf meer richting wilde geven. Geheel passend bij het proces dat ik zelf heb doormaakt en de inzichten die ik daardoor heb verkregen. In mijn eigen groei wilde ik graag mijn bedrijf mee laten groeien. Dat hield o.a. in dat ik heb besloten om de hardloopcoaching los te laten zodat ik me volledig kon focussen op gezondheid en vitaliteit. Als Holistisch Vitaliteitsexpert benader ik vitaliteit vanuit holistisch oogpunt. Ik geloof erin dat alles met elkaar verbonden is en dus invloed heeft op elkaar. 


Zachte Kracht Centrum

Naast mijn eigen onderneming, maak ik onderdeel uit van het Zachte Kracht Centrum. Dit netwerk wordt gevormd door een groep krachtige vrouwen, ieder met hun eigen expertise. Mijn rol hierin is gericht op het verbeteren van het fysieke deel van vitaliteit. Dit doe ik door middel van vitaliteitscoaching en het verzorgen van fysieke trainingen (personal training).

 

Naast de fysieke domeinen van vitaliteit, zijn de psycho-emotionele aspecten ook ontzettend belangrijk. Vanuit mijn eigen onderneming zal ik je zelfstandig begeleiden en wanneer er psycho-emotionele componenten van invloed zijn op jouw klachten, dan is het mogelijk dat een collega van het Zachte Kracht Centrum jou ook gaat begeleiden.  

 

Als team bieden we meerdere malen per jaar interessante verdiepingsdagen aan. Een dag waarin je kunt investeren in alle lagen van jezelf: fysiek, mentaal en emotioneel. Op een sfeervolle locatie begeleiden we jou zodat je (weer) verbinding kunt maken met jezelf, en deze verder verstevigen. Blijf op de hoogte van deze verkiezingsdagen via de Instagram pagina van het Zachte Kracht Centrum.