Het is mijn missie om mensen in beweging te brengen naar een energiek leven


Bijvoorbeeld door het aanbieden van fijne trainingen, waardoor je ook weer de noodzaak voelt om op andere vlakken goed voor jezelf te zorgen. Zoals gezond eten en goed slapen. En dat je door het verbeteren van je fitheid weer lekkerder in je vel zit, je krachtiger voelt en meer zelfvertrouwen hebt. Waardoor je uitdagende stappen in je leven aandurft.

 

Mijn naam is Kim Linstra, gezondheid en hardlopen zijn twee grote passies van me. Ik heb jarenlang als fysiotherapeut en trainer gewerkt en hield me o.a. bezig met fysiotherapeutische behandelingen en revalidatietrainingen, personal training, kracht-en/conditielessen en hardlooptrainingen.

 

Begin 2021 voelde de tijd rijp voor een nieuwe stap. De rugzak vol ervaring die ik heb opgedaan als fysiotherapeut en trainer, wilde ik meenemen in mijn eigen onderneming. Waarin ik meer de focus leg op het grotere geheel; fitheid, gezondheid en vitaliteit benaderen vanuit 6 domeinen. Met haalbare aanpassingen, handige routines en gemakkelijke tips iemand terugbrengen naar zijn setpoint. Het punt waarop het lichaam in balans is en zijn zelfherstellend vermogen optimaal functioneert.

  

In februari 2022 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut afgerond aan de Ortho Health Foundation. Deze opleiding sloot qua visie heel goed aan bij mijn eigen visie en bracht me nog meer kennis en diepgang. Met het inzetten van gezonde voeding en aanvullende suppletie kun je zoveel prachtige resultaten behalen!

 

Wil je meer weten over orthomoleculaire therapie? Klik dan hier!

 

In de zomer van 2022 besloot ik dat ik mijn bedrijf meer richting wilde geven. Geheel passend bij het proces dat ik zelf heb doormaakt en de inzichten die ik daardoor heb verkregen. In mijn eigen groei wilde ik graag mijn bedrijf mee laten groeien. Dat hield o.a. in dat ik heb besloten om de hardloopcoaching los te laten zodat ik me volledig kon focussen op gezondheid en vitaliteit. Als Holistisch Vitaliteitsexpert benader ik vitaliteit vanuit holistisch oogpunt. Ik geloof erin dat alles met elkaar verbonden is en dus invloed heeft op elkaar. 

 

In de zomer van 2022 besloot ik dat ik mijn bedrijf meer richting wilde geven. Geheel passend bij het proces dat ik zelf heb doormaakt en de inzichten die ik daardoor heb verkregen. In mijn eigen groei wilde ik graag mijn bedrijf mee laten groeien. Dat hield o.a. in dat ik heb besloten om de hardloopcoaching los te laten zodat ik me volledig kon focussen op gezondheid en vitaliteit.

 

Als Holistisch Vitaliteitsexpert benader ik vitaliteit vanuit holistisch oogpunt. Ik geloof erin dat alles met elkaar verbonden is en dus invloed heeft op elkaar.