Kim als spreker


WORKSHOP EN MASTERCLASS

Naast de persoonlijke vitaliteitscoaching haal ik ook ontzettend veel energie uit het kennis overbrengen op een groep leergierige mensen. Daarom zal ik met regelmaat een workshop of masterclass verzorgen. Wil je hier graag bij zijn? Volg me dan op Instagram zodat je de aankondiging niet mist! 

 

KIM ALS SPREKER INHUREN

Als externe partij kun je mij ook inhuren om een masterclass te verzorgen bij jou op locatie. Wil je samen met je collega's of medewerkers meer leren over vitaliteit? Gezondere medewerkers = minder ziekteverzuim! En natuurlijk een verhoging van productiviteit, creativiteit en een gezellige sfeer op de werkvloer. 

 

Of zou je op jouw retraite graag een workshop op het programma zien staan die over vitaliteit gaat? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.