Artikelen

Zijn supplementen echt nodig als je gezond eet en leeft?

Wanneer je een gezonde leefstijl hanteert; voldoende groente en fruit eet, voldoende slaapt, jezelf dagelijks blootstelt aan zonlicht, is het dan nog noodzakelijk om aanvullende supplementen te gebruiken?

 


Waarom boek ik geen vooruitgang meer?

Een groot gedeelte van de hardlopers komt dit probleem tegen en soms is dit zelfs de reden dat sommige lopers hun loopschoenen aan de wilgen hangen; je boekt weinig tot geen progressie meer. Je wordt niet sneller en hebt het gevoel dat je een plateau hebt bereikt. Je wilt dolgraag je PR op die 5 of 10 km verbeteren, maar dat lukt niet. Welke reden ligt hieraan ten grondslag en nog belangrijker: hoe doorbreek je dit? 


Intermittent Fasting

Intermittent fasting betekent letterlijk: vasten met tussenpozen. Intermittent Fasting is geen nieuwe hype, want vasten wordt al eeuwenlang toegepast binnen de een holistische geneeswijze om lichaam en geest weer in balans te krijgen. 


Ademhaling

Adem in, adem uit. Dat klinkt heel makkelijk toch? Toch zijn er veel mensen die niet optimaal ademhalen. De grootste boosdoener? Stress! Andersom kun je met ademhaling je stresslevel beïnvloeden. Maar wat is een optimale ademhaling? En welke oefeningen kun hiervoor gebruiken?Oefeningen Youtube

Wist je dat ik een hele bibliotheek gevuld heb met leuke en uitdagende oefeningen op Youtube? Neem gerust eens een kijkje voor een beetje inspiratie!