Werkwijze


Wat kan ik voor jou betekenen?

Wanneer je contact met mij opneemt, bekijken we samen wat er nodig is, zodat jij weer klachtenvrij en energiek door het leven kunt gaan.

 

SPORTEN

Is er behoefte aan het verbeteren van je fitheid door middel van sporten onder mijn begeleiding? Dan bespreken we samen het plan van aanpak, plannen we de trainingsmomenten in en verzorg ik uitdagende trainingen afgestemd op jouw individuele belastbaarheid. De locatie van deze trainingen? Lekker in de natuur of bij jou thuis!

 

VITALITEITSTRAJECT

Een andere mogelijkheid om jouw fitheid te vergroten kan door het volgen van een vitaliteitstraject bij mij. Ik werk met een uitgebreide vragenlijst om een goed beeld te krijgen van jouw gezondheid, eventuele klachten en je leefstijlgewoontes. Na een grondige intake en vervolgens 3 of 6 vervolgconsulten begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl. 

 

Hierin:

  • Pakken we de oorzaak van jouw klachten aan
  • Verbeteren we jouw voedingspatroon
  • Optimaliseren we je nachtrust
  • Creëren we een gezond beweeg -en sportritme
  • En werken we indien nodig aanvullend met supplementen

'THE GUT RESET'

Om je gezondheid een flinke boost te geven heb ik 'The Gut Reset' ontwikkeld. Met dit programma ontdoe je jezelf van allerlei gifstoffen die zich de afgelopen jaren in je lijf hebben opgeslagen. Deze gifstoffen kunnen verantwoordelijk zijn voor diverse klachten zoals een verminderd energielevel, een onrustige huid, migraine, astma of  darmklachten. 

Begeleiding


SPORTEN

INTAKE (60 MINUTEN)

Tijdens de intake bespreken we samen het persoonlijke trainingsplan. Denk hierbij aan de duur van het traject en de frequentie van de trainingen. Uiteraard is er tijdens de intake en de trainingen veel aandacht voor jouw leefstijl, zoals voeding, nachtrust, beweging, ontspanning en suppletie. Ik focus me op alle onderdelen die bijdragen aan een fit een energiek leven.

 

DE DUUR VAN HET TRAININGSPLAN

De duur is individueel afgestemd en bepalen we gezamenlijk. We kijken hierbij naar je belastbaarheid en mogelijkheden. 

 

INVESTERING

De kosten voor de trainingen bedragen 50,- per uur. Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur.


VITALITEITSTRAJECT BASIS

INTAKE (75-90 MINUTEN)

Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke plan gericht op voeding, nachtrust, beweging, ontspanning en suppletie.

 

VERVOLGCONSULTEN: 3X (75-90 MINUTEN)

Verspreid over enkele weken plannen we 3 consulten in. Daardoor hebben we de tijd om jouw patronen echt grondig aan te pakken en je leefstijl duurzaam te optimaliseren!

 

AANVULLENDE COACHING

Tussen de consulten heb je via Whatsapp en E-mail altijd de mogelijkheid om mij je vragen te stellen!

 

INVESTERING

De kosten voor dit traject bedragen €333,-. Na de intake ontvang je hiervan de factuur.


VITALITEITSTRAJECT COMPLEET

INTAKE (75-90 MINUTEN)

Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke plan gericht op voeding, nachtrust, beweging, ontspanning en suppletie.

 

VERVOLGCONSULTEN: 6X (75-90 MINUTEN)

Verspreid over enkele maanden plannen we 6 consulten in. We hebben hierin de mogelijkheden om voeding, slaap en ontspanning te verbeteren. Maar kunnen ook aanvullend inzetten op het verbeteren van je fitheid door middel van trainingen/schema's. En als het nodig is schakelen we een collega-coach uit het Zachte Kracht Centrum in om jou op psycho-emotioneel niveau te ondersteunen.

 

AANVULLENDE COACHING

Tussen de consulten heb je via Whatsapp en E-mail altijd de mogelijkheid om mij je vragen te stellen!

 

INVESTERING

De kosten voor dit traject bedragen €555,-. Na de intake ontvang je hiervan de factuur.


'THE GUT RESET'

INTAKE (75-90 MINUTEN)

Tijdens de detox bespreken we jouw doel, je medische voorgeschiedenis en de inhoud van het programma.

 

COACHING/BEGELEIDING TIJDENS HET PROGRAMMA

Tijdens het traject van 5-10 dagen hebben we dagelijks contact via Whats-app om jouw ervaring en de resultaten na afloop zo optimaal mogelijk te maken. Je kunt al je vragen stellen en ik support je daar waar het nodig is.

 

EVALUATIE

Na afloop plannen we een evaluatiegesprek in waarin je alles kunt delen. Vervolgens bespreken we samen een plan waarmee jij jouw resultaten zo optimaal mogelijk kunt behouden.

 

INVESTERING

De kosten voor het Detox-traject bedragen €333,-. Dit is inclusief alle supplementen die je tijdens en na afloop gebruikt (ter waarde van: €181,50)


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.