Training

Trainingslocatie

Training is een belangrijke tool om een optimale vitaliteit te ervaren. Daarom bied ik trainingen aan in de buitenlucht, op mooie plekjes in de natuur van Amersfoort. Maar als het voor jou prettig is om bij jou thuis te trainen, dan kom ik graag naar je toe. Samen bespreken we het plan voor een optimaal resultaat.

 

Individuele training (personal training) of in een kleine groep

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals individuele training (personal training) of trainen in een kleine groep. Afhankelijk van jouw/jullie doelen, maak ik een trainingsplan op maat. Er is geen lesrooster waarop je je (vrijblijvend) kunt aanmelden, we trainen altijd op afspraak. Als je een strippenkaart koopt voor 5 of 10 trainingen, dan plannen we gelijk alle trainingen in. Op deze manier kun je trainen op de momenten waarop het voor jou het beste uitkomt! Wil je graag in een kleine groep trainen? Vorm dan zelf een groep met sporters met een gemeenschappelijk doel en neem dan contact met me op. Je koopt gezamenlijk een strippenkaart, deelt de kosten en we gaan aan de slag!

Dus:

  • Train individueel, in duo's of in een kleine groep. Verzamel zelf je trainingsmaatjes als
  • Sporten op de momenten waarop het voor jou past, dus op afspraak! Bij aanschaf van je trainingen worden deze trainingen direct gepland
  • Trainen op de locatie die jij fijn vindt! In de buitenlucht of bij jou thuis werken we aan jouw doelen!

Tarieven

Losse training (60 minuten) €55,-
Strippenkaart 5 trainingen (60 minuten) €262.50
Strippenkaart 10 trainingen (60 minuten) €500,-